Следвайте ни

Секъл дърва с Крушарски стана директор във футбола

viber icon

Бившият нападател Саша Антунович е новият спортен директор на Царско село. 

Саша Антунович ще помага за развитието на Царско село и ще е ангажиран с подбора и привличането на футболисти, както и генерално за трансферите в представителния отбор. Той ще има ангажимент да следи развитието на играчите както в България, така и в чужбина.

„Това е голяма чест и удоволствие, че г-н Стойне Манолов, президентът Иво Андреевски и Любослав Пенев ми гласуваха доверие за тази отговорна работа. Заедно с тях сме вече повече от година, но сега работата ми се официализира. Убеден съм, че хубавите моменти за Царско село тепърва предстоят. Ще дам всичко от себе си този отбор да продължи възходящата линия, която е поел. Смея да твърдя, че имаме едни от най-добрите условия за работа в България. Сигурен съм, че ще продължим ползотворната работа всички заедно“, каза след назначаването си Антунович.

Сърбинът от дълго време е близо до клуба и запознат с обстановката в отбора.

Паметливите сигурно помнят, че на 15 ноември миналата година Саша, който живее в комплекса "Царско село" на Околовръстното, и босът на Локо Пд Христо Крушарски се прочуха с видео, но което те режат дърва за отоплението на СПА-то в комплекса. Още тогава сърбинът беше под крилото на Стойне Манолов.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?