64

Сдружението: Няма да позволим на шепа хора да ни превземат, а с това и клуба

Сдружение ПФК Ботев излезе с позиция след инцидентите на трибуна Юг по време на мача с Етър вчера. Публикуваме обръщението без редакторска намеса:

БЛАГОДАРИМ НА ИСТИНСКИТЕ БУЛТРАС

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА: 
ЛУДАТА БАНДА, БРИГАДА ТРАКИЯ, CENTRUM CREW,
УВАЖАЕМИ БОТЕВИСТИ,

Когато едва преди няколко дни изразихме увереност, че феновете на Ботев ще бъдат добри стопани на стадион „Христо Ботев“ и, ако трябва, ще трепят мишки и хлебарки, не подозирахме, че ще сме толкова добри пророци. Но сега вече е факт: още при първия домакински мач на Колежа се случи точно това.

Днес се обръщаме с благодарност към членовете на трите най-големи фенски фракции, които са и сред най-старите организации на привърженици на Ботев – „Лудата Банда“, „Бригада Тракия“, Centrum Crew, и които възприемаме за истинските Бултрас. Както и към всички останали фенове на отбора, които осъзнават какво се случва. Благодарим Ви и сме дълбоко признателни за подкрепата към Сдружение ПФК Ботев, изразена по време на срещата срещу „Етър“.

Вече сме напълно убедени, че всички ние заедно няма да позволим на една шепа хора, които пред съдбата на Ботев поставят желанието си за осигуряване на владението и ползване на стадиона в свой личен и корпоративен интерес, да изпълнят пъкления план – да превземат Сдружението, а с това и клуба.

Силата е в истината, пазете Ботев Пловдив, пазете Сдружението!

Сдружение ПФК Ботев

Оцени новината

Оцени новината
2.3/5 от 3 оценки
2.3/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Истински Ботевист

Истински Ботевист

24.02.2024 | 18:36

Закривай тази секта наречена сдружение.Доносниците не са хора камо ли Ботевисти.

Отговори
2 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?