Следвайте ни

Сдружението ФК Ботев отговори на Караславов за акциите! Ситуацията е деликатна

viber icon

В понеделник изтече тридневният срок, който прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов даде на Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев с желанието да получи мандат за предоставяне на акциите на трета страна с цел продажба срещу задължение за издръжка и участие в Управлението на Клуба.

От Сдружението са дали отговор на Караславов, че с акциите на клуба може да се разпорежда единствено "Общото събрание на Сдружението". На Караславов е било дадено позволение да преговаря с трети страни и да бъде връзка между Сдружението и евентуалния получател на акциите, но не и директно да връчи контролния пакет на третата страна, която има желанието да се натовари с издръжката на Ботев (Пловдив).

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ivan Ivanov

Ivan Ivanov

21.10.2020 | 20:54

Сдружение в какво сте мишоци? Някой от вас потил ли е жълтата фланелка имал ли кръв по гетите та ще имате претенция да управлявате този велик отбор?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?