Следвайте ни

Съветниците казаха "да" на парите за Локо и Ботев 

viber icon

Общинският съвет даде зелена светлина за 37 млн. лв., който се разпределят между пловдивските грандове Локомотив и Ботев. От отпуснатите от правителството средства 25 млн. лв. ще отидат за "канарчетата", а 12 млн. лв. за "черно-белите".  

Ботев внесе проекта си за строежа на Колежа, а Локомотив представиха технически проект за трибуна Бесика. По думите на Здравко Димитров все още не били внесени пълните проекти. Едва, когато това се случи ще започнат и процедурите по ЗОП.

Местният парламент взе и още едно важно решение за спортните фенове. Това за прекратяването на процедурите за концесия на стадионите „Тракия“ и „Локомотив".

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Удивен

12.03.2020 | 13:56

Учуден съм от разпределението на парите и от ОВЧОТО единодушие: сумата НЕ се разделя ПО-РАВНО, а по БРАТСКИ: 25 към 12 ! А за Марица 00, а за Спартак 00. А за кмета освен нова двойна заплата и участие в бъдеща концесия на стадиона до Бирената. А уж трябваше да си изтрие "Блю канари" от телефома. Наздраве, Зико, машала Здравко!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?