61

Сашо Тунчев си пожела нещо много хубаво след победата над Пирин ВИДЕО

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев бе видимо доволен след  победата над Пирин с 2:1 в отложения мач от третия кръг на efbet Лига.

Той сподели, че иска да вижда стабилен, солиден и атакуващ Локомотив в следващите мачове. „Най-радващото е, че двамата ни нападатели вкараха головете. Радващо е, че отбелязахме два гола и те бяха дело на нашите нападатели. Не мисля, че е трябвало да има някакво притеснение в нас. Ние контролирахме нещата и диктувахме темпото. Допуснахме елементарен гол, но през останалото време стояхме добре в защита“.

„С една победа нищо не се променя кой знае колко. След два дни имаме още един мач срещу сериозен съперник. Трябва да работим в тази насока. Нищо иначе не се е променило. През по-голямата част от мача пресирахме и доминирахме“.

„Добре сме се подготвили. Добре използвахме паузата за националните отбори. Надявам се да няма контузии.“

„Искам да видя стабилен, солиден и атакуващ Локомотив. Имаше мачове, в които играхме добре, но ни липсваха головете. Надявам се да затвърдим това нещо. За първи път чувам, че имаме интерес към Иса и Тонев. Тонев го наблюдаваме, но дотам", заяви Тунчев след двубоя.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?