Сашо Тунчев призна: Не сме тренирали дузпи

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев разкри, че не е тренирал дузпи с възпитаниците си за реванша срещу Словачко. В първия мач черно-белите спечелиха с 1:0, а при успех на чехите днес с един гол разлика, то след продължения сблъсъкът ще се реши с удари от бялата точка.
Тунчев допълни, че настроението в отбора е добро преди мача-реванш срещу Словачко в мач-реванш от Лигата на конференциите. Треньорът акцентира, че напрежение при играчите му няма и тимът ще търси ранен гол.

„Към момента всичко е нормално, отборът е добре, настроението тук. Надявам се да продължим към следващия кръг. Имаше лека умора във футболистите, но мисля, че са се възстановили. Дори да има умора мисля, че знаят какво е значението на този мач. Със сигурност ще търсят ранен гол, очакваме това нещо. Играят пред родни фенове и ще се надяват те да ни изненадат”, каза Тунчев.

„Напрежение няма, сега е нормално всичко. Преди мача ще има, тъй като е важна среща, но ние сме доказали, че можем да преодолеем това напрежение и да показваме играта, която играем. Свикнали сме с изказванията на президента. Не е от днес и вчера. Това донякъде може да бъде и като стимул. Всеки трябва да вярва в неговите думи, тъй като не ги говори напразно и ще опитаме да изпълним заръките му. Самият отбор на Словачко е индивидуално не мога да отбележа някого, тъй като не знае с какъв състав ще излезнат. Имаме виждания от предния мач и се надявам да се противопоставим по най-добрият начин”, коментира Сашо Тунчев.

„Няма да се приберем отзад и да чакаме. И ние ще атакуваме, но играчите ще бъдат най-запознати какво ще искаме от тях”, акцентира Сашо Тунчев.

„Не сме тренирали дузпи, но ако се стигне до тях, имаме доста опитни играчи, които могат да ги бият”, завърши Тунчев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?