61

Сашо Диков за оставката на Боби: Не трябва да му се вярва на нито една дума!

Журналистът Сашо Диков предупреди, че подадената оставка на президента на БФС Борислав Михайлов е просто финт, за да запази властта си. "Подобен сценарий сме гледали преди 4 г. След това, когато Бойко Борисов падна от власт, каза, че се връща и започнаха съдебни битки", каза Диков пред bTV.

"На този човек просто не трябва да се вярва на нито една дума. Той неслучайно каза, че подава оставка, а Конгресът на БФС да реши дали да я приеме. А уставът е такъв, че и ЦСКА, и Левски, и Горно Нанадолнище имат по един глас, гласовете им тежат еднакво, заяви Диков.

Затова тези недоразумения, които от 18 г. ръководят футбола у нас, още са на постовете си. И тъй като повечето клубове се ръководят от хора, които са на ръба, между светлото и тъмното, за тях Боби Михайлов е много удобен, защото той не изисква от тях да спазват много правила, добави журналистът.

В нашия футбол ще настъпи коренна промяна само когато Бойко Борисов бъде осъден за корупция. В Румъния има двама осъдени премиери, в Хърватия бившият премиер беше осъден на 8 г. затвор за корупция, в Словения бившият премиер беше осъден на 2 г. затвор. В Сърбия има министри, арестувани за корупция, в Гърция двама бивши премиери са разследвани за корупция и министърът на отбраната е осъден. А тук записът "Ало, Ваньо" например, за което се лежи в затвора между 3 и 8 г., завърши с едно голямо нищо. Прокуратурата не търси отговорност, подчерта Сашо Диков.

Не може да сложим някакъв ред във футбола, ако не се сложи ред в големите правила. Нашият футбол е в плен на корупцията. Въпросът е да дойдат хора, които да вкарат нещата в някакви прилични граници", каза още журналистът.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 4 оценки
5/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
rtrt

rtrt

28.11.2023 | 14:11

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук!~-----> http://gg.gg/blumag

Отговори
0 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?