Следвайте ни

Сашо Диков и Хиндлиян в зверски скандал за "Левски"

viber icon

В свиреп конфликт влязоха председателят на фенклуба на Левски Степан Хиндлиян и известния журналист Сашо Диков. Двамата кръстосаха шпаги като караницата им по TV1 започна със спор за пропадането на синия клуб и преминаха в откровено лични нападки. Диков нарече Хиндлиян "завършен глупак", ако смята, че журналистът е получил пари от Васил Божков, за да предаде акциите на Левски на премиера Бойко Борисов, а лидерът на НКП е на мнение, че Диков "се храни с омраза" и се е злепоставил във вчерашния ден.

"Не е ли това доказателството, че Левски е вкаран в политически игри? Когато веднъж изпаднеш от хунтата, започваш да говориш разни неща. Няма значение кой в момента е притежател на акциите. Пътят минава през чл. 187 А точка 3 от Търговския закон, който казва, че акциите могат да се върнат в дружеството, оттам да се отиде на Общо събрание и да се тръгне по нов път. В противен случай ще си жонглираме. Ти обаче няма да си съгласен, защото няма как да си изкарваш хляба. Няма да можеш да се разкарваш с акции".

"Има шанс Левски да излее от зависимостта и го обясних какъв е. Разбира се, Сашо ще се надвиква с мен и ще ми обяснява, че съм глупак. Нека е така. Такива хора няма да се съгласят с чистия вариант, защото няма да има с какво да се занимават. Няма да могат да се хранят с омразата, която сеят. Защото, Сашо, извинявай, ти сееш омраза. Ако аз съм глупак, се чудя, Сашо, ти какъв си, при положение, че чакаш да бъде опраскан поредният сериозен богаташ в страната, за да станеш негов глашатай. Това го наблюдавам от януари месец 2010 година. В момента ти си надупен на Божков и си такъв в очите на цялата синя България. Подигра се с едни хора, които заделят от парите си. Възрастен човек прати дарение на клуба от 19 лева и 14 стотинки".

"Клубът вече е фалирал. Футболистите ги държи коронавирусът тук. Ако можеха, щяха да са избягали вече. Работата ми е да не защитавам търкането на талончета по улицата. Сашо, яд ме е за теб, че се поставяш в такова положение".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?