Само в "Марица": Защо избухна зверският бой в Коматево

Отмъщение е причината за големия бой, който си хвърлиха един на друг левскарите по време на вчерашния бой в Коматево. Зверското меле избухна през първата част, а пред това време Наско Илиев-Мачока успя да вкара втория гол за успеха 2:1 в полза на "канарите".

Групировката "София Запад" успя да ступа и изтласка извън сектора фракцията "Ултрас Левски". Запада били кръвно наранени заради екшън в Монтана преди два кръга. Тогава "Ултрас Левски" изненадали хора на СЗ и пребили един от лидерите им, научи "Марица".

По спешност край Огоста били повикани прочутия ММА боец Дани Илиев и Любо Делев, за да укротят страстите. Последните двама гравитират около Запада.

Сега обаче е последвало отмъщението. Няма изгледи скоро да свърши войната, започнала още преди 3 години. Тогава недоволни членове на Запада се отцепиха и създадоха Ултрас Левски.

Те се махнаха от сектор "Б" и седят на домакинските мачове в "А" от към "Г" на Герена. При гостуванията обаче няма как да бъдат разделени, особено в Коматево, където клетката за гости е доста тясна.

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Сик

Сик

27.09.2020 | 13:11

Колкото по-малко футбол се играе, токлова повече тупалки стават.

Отговори
4 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?