Само в "Марица": Синът на руски милиардер идва за Ботев

Антон Зингаревич е владеел Рединг, има 2000 футболиста по цял свят

Антон, синът на руския милиардер Борис Зингаревич, идва до броени дни на среща в Ботев, за да предложи сделка за клуба, научи "Марица". Богатият наследник на фамилията от Санкт Петербург вече е бил тайно в Пловдив и се срещал с отговорни фактори.

Състоянието на семейството надхвърля 1 милиард долара още през 2018 година. Таткото е прочут инженер, а след промените става олигарх в областта на хартията, целулозата, картоните. Вече развива и други бизнеси, сред които строителство, а сред съдружниците му е споменаван самият Дмитрий Медведев.

Антон Зингаревич и съдружниците му имат права върху 2000 футболиста от цял свят, научи "Марица". Предимно млади таланти от Африка и Южна Америка. Привлечени са в Ботев най-вече от мащаба на школата, която се разви до най-добрата в България.

Искат да развиват таланти, да инвестират в база, моментни резултати не са приоритет.

"Марица" научи, че руснаците са проучвали и друг голям български клуб, но някои събития са ги отказали.

Антон Зингаревич, роден през 1982 година, учи в Англия и САЩ. Посещава мачовете на Рединг и се запалва по местния футбол. Купува Рединг през 2012 година, но само след 12 месеца излиза от управлението. Преди това пък баща му Борис е спряган за покупка на Евертън. Свързват ги и с участия в италиански отбори.

В момента се съобщава, че Антон проявява интерес и към френския Шатору, където връзка е направил собственикът на Монако и негов съсед - Дмитрий Риболовлев.

Антон Зингаревич и приятели развиват собствен бизнес в САЩ, като инвестират в мобилни приложения.

Любопитен момент е, че мераклията за Ботев има за съпруга бивш топмодел на "Виктория сикрет". Става въпрос за беларуската красавица Екатерина Доманкова, вече Зингаревич.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
30 коментара
Ванка смъркай си коката и си пий пиячката

Ванка смъркай си коката и си пий пиячката

02.12.2020 | 08:23

Единица мярка за наглост и простотия -мамин-нали.

Отговори
4 1
Тотка,сиреч налито нищо не научи за 8 г.

Тотка,сиреч налито нищо не научи за 8 г.

01.12.2020 | 19:09

Ако и да не беше кмет ,а кметски намест ник назначен от менда и цецо ушите всепак беше клетски наместник на Пловдив глу..пако ,а нена Нови пазар.Нищо ли не научи за 8години от наместничеството ,освеч че огр..аби града иго остави с100 мил. Дългове ,че всеки инвеститор където иска да стъпи се интересува от средата в ,която ще инвестира.Иначе тук си прав егаси и средата със сегашен кмет кре..тен ,шеф на управляващапартия,най_големият кра..дец в историята на града и областна,фалшиф..икаторка на изборите .

Отговори
3 3
Нали

Нали

01.12.2020 | 23:25

Tъп си като ГЪ3! За това си изказване печелиш дъвка с косъм! Само че, дъвките свършиха! Можеш да отидеш в редакцията на Марица да си получиш косъма! Честито, айде и утре още по-прoст коментар да изгoмниш!

Отговори
4 2
Нали

Нали

01.12.2020 | 17:56

Ето какво щял да прави милиаредът благодетел: РУСКА БAНЯ!!!!! Ха хa

Отговори
7 5
ЕДНО ДЪРВО И ПО КРАТУНАТА ТЪПА

ЕДНО ДЪРВО И ПО КРАТУНАТА ТЪПА

01.12.2020 | 17:37

Тоя майна тотев с тролското си име налито наистина е много пр..ост. руските пари били га..дни , щели да ни окрадат и прочие див..отии.какво отк..радна АБРАМОВИЧ ОТ ЧЕЛСИ БЕ МАЛО...УМЕН МИСИР , КАТО 17 ГОДИНИ ЧОВЕКА САМО ДАВА.ТАВА МУ БЕШЕ ОСНОВНАТА ТЕЗА НА ТОТКАТА. ПОСЛЕ КАТО ХОРАТА ГО ОБОРИХА ВЗЕ ДА ВИКА ЧЕ ЧЕЛСИ НЕ БИЛ БОТЕВ.ЧЕ ТОВА Е ТАКА Е ТАКА АМА ЩО НИКОЙ В АНГЛИЯ НЕ КАЗА , ЧЕ ПАРИТЕ НА АБРАМОВИЧ БИЛИ ГАД..НИ И ДА НЕ ГИ ДАВА ЗА ЧЕЛСИ. НАПРОТИВ , ПОСРЕЩНАХА ГО С ЧЕРВЕН КИЛИМ , АМА НИЕ БЪЛГАРИТЕ НАЛИ ВИНАГИ СМЕ ПО КАТОЛИЦИ ОТ ПАПАТА .ЗАТОВА ВИНАГИ ХОДИМ С ПРОДРАН ЗА..ДНИК

Отговори
8 6
Нали

Нали

01.12.2020 | 17:45

Ако мнението ми написано тук може да разколебае руския "инвеститор", то тогава бахти инвеститора е! Тъпако!

Отговори
7 3
ДО МАМИНИЯ -НАЛИ

ДО МАМИНИЯ -НАЛИ

01.12.2020 | 17:03

ДЕ ГО ЧУКАШ ДЕ СЕ ПУКА. КАКТО ЧЕЛСИ СТАНА С РУСКИ ПАРИ ЩО ДА НЕ СТАНЕ И БОТЕВ .ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИК. И КАКВО СТАНА С ЧЕЛСИ,МАЛОУМНИКО,КАТО СТАНА ВЕЛИК КЛУБ ТОЧНО С ПРЕЗРЕНИТЕ ОТ ТЕБ РУСКИ ПАРИ , ОСВЕН ,ЧЕ ВЗИМА КУПА СЛЕД КУПА

Отговори
6 5
Нали

Нали

01.12.2020 | 17:37

Къде е Челси, къде е Ботев? Първият отбор е в Англия, вторият в България! Руски милиардер решава да си осветли парите и инвестира в Англия по всичките им правила (вярвай ми няма хъкатамъката там). Подчинявайки се на английските закони, рискува и започва да печели. Печели от публика, реклами, продажби на футболисти и т.н.. Тук синът на неккъв си (отново) руски милиардер, щял да дойде и да даде парииии (както викаше една проста селянка на Бузлуджа). Е как я мислиш тая, дали защото Абрамович е успял в Англия с Челси, този ще позлати Ботев и ще го направи шампион, като хвърля пачки наляво и надясно? Не мойто момче, практиката до сега показва, че руснаците идват, крадат и заминават а след тях остава само разруха и мизерия! Мисли си каквото искаш, аз не съм футболен фен, но предпочитам пловдивските отбори да имат хубави построени стадиони, вместо катакомби и не ми се връзва във фантазията, че този руски лигьо ще оправи нещата в Ботев!

Отговори
13 4
Нали

Нали

01.12.2020 | 17:41

Между другото, що не си пооправиш малко езика! Аз също мога да го туря в на майка ти пyтката! Ако мнението ми написано тук може да разколебае милиардера "инвеститор", то тогава бахти инвеститора е това!

Отговори
4 6
Разстрел

Разстрел

01.12.2020 | 16:58

Няколко тук са за поздрави от Светия Старец

Отговори
0 1
Десен

Десен

01.12.2020 | 15:47

Всякакви кьорфишеци около любимия отбор. Сега и произведено в Русия. Ботев не вярва на сълзи. Не вярваме вече на ниКОЙ. За съжаление клубът и феновете страдаме, че сме въвлечени в разправиите на големите за много големи пари. Вече съм повече песимист, отколкото оптимист за бъдещето на клуба. Не на отбора, а на клуба. Иска се радикална промяна, която футболните хора, които са дали на Ботев част от живота си, знаят как и какво да направят. Песимист съм, че политиците и лумпените-фенове, няма да им позвлолят. В момента Ботев е своеобразна разменна монета между отделните мафиотски кланове.

Отговори
9 3
Канарски

Канарски

01.12.2020 | 14:01

Ботевисти, за вас имам чудесна новина! Антон е на границата – Дунав мост. Не му стигали 15 евра, за да плати някакв входна такса. Като ги намери, ще дойде, чакайте го! Отборът започва наново и начисто! Даже ще казваме, че е създаден два века преди Христа... Голът с пета и това 6:0 вече са забравени! Към нови бляскави победи, канари!...

Отговори
16 21
ДО НАЛИТО,ВСЪЩНОСТ МАМИНИЯ. ТОТЯ

ДО НАЛИТО,ВСЪЩНОСТ МАМИНИЯ. ТОТЯ

01.12.2020 | 12:30

Я се скрии бе наркоман и алкохолик.ТИ НЯМАШ ПРАВО НА МНЕНИЕ СЛЕД КАТО НИ ОГРАБИ ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД И ТИ ЩЕ МИ ГОВОРИШ ЗА КИНТИ.АМА ГЕШЕВ Е ЧОВЕК НА ТАКИВА НЕГОДНИЦИ ,КАТО ВАС.И КВО КАТО СА РУСКИ ПАРИ. НИМА ЧЕЛСИ ОТ ЕДИН СИМПАТИЧЕН СРЕДНЯШКИ ОТБОР НЕ СТАНА КОЛОС В ЕВРОПА С РУСКИТЕ ПАРИ НА АБРАМОВИЧ.АМА ОТ ДЪЛГО ГОВОРЯ,ЧЕ КОКАТА И УИСКИТО ОТДАВНА СА ТИ ИЗПЪРЖИЛИ МОЗЪКА.НЕ Е НУЖНО ПРОКУРОРИТЕ ДА ТЕ ПАЗЯТ.ТИ САМ СЕ УНИЩОЖИ И ВЕЧЕ СИ РАЗВАЛИНА КРАДЛИВА ОТЛОМКО ГАДНА

Отговори
11 14
Нали

Нали

01.12.2020 | 12:55

Къде е Челси, къде е Ботев?

Отговори
10 9
коста

коста

01.12.2020 | 11:49

Ураааааааааааааааа

Отговори
5 4

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?