Само в "Марица": Кадър на Локо е фаворитът за шеф на БФС

Кадър на Локо Пловдив е фаворитът за нов президент на БФС, съобщиха пред "Марица" високопоставени източници от футболните ни среди. Става въпрос за Веселин Балевски, юноша на тима и бивш защитник на черно-белите.

Конгресът за нов президент е насрочен за 11 декември. Той стана възможен, след като Боби Михайлов хвърли оставка. Временен шеф е Мишо Касабов.

Досега бяха издигнати кандидатурите на Христо Порточанов, бивш президент на Нефтохимик, и на Христо Христов, босът на Марица.

Нито един от сериозните играчи обаче още не е обявил намерение, довери човекът на "Марица". Факторите в този спорт са се спрели на Балевски.

Той има успешен бизнес, независим е от влияния. Бившият национал има и опит в управлението - бил е член в три Изпълкома при три различни управления. В кабинета на Иван Костов пък беше съветник на премиера по спортните въпроси.

61-годишният Балевски започва да тренира в Локо и дебютира за тима преди да навърши пълнолетие. Изкарва пет сезона на Лаута, после преминава в Левски.

И на Герена записва пет сезона, като се отказва изненадващо доста млад - на 26 години. Работи в системата на МВР, след промените се насочва в частния бизнес, като успешно върти безмитни магазини.

 

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?