Само трима с COVID-19 в Славия, от Ботев искат мачът да се играе

Оперативното ръководство на Ботев (Пд) няма никакво намерение да се съгласява предстоящият двубой със Славия да не се играе, категоричен е прокуристът на клуба Асен Караславов.

Повод за изказването му беше информацията, че при белите има деветима заразени с COVID-19 футболисти. Малко по-късно босът на най-стария столичен клуб Венцеслав Стефанов заяви, че дали ще има мач решават пловдивчани.

"Мач ще има, защото ние не сме съгласни той да бъде отлаган. Държим да играем по програма", заяви Караславов.

Междувременно от Славия излизоха със съобщение по случая: "В извънредния тест за коронавирус на футболистите, служебните лица и треньорите на Славия, направен на 26 октомври, три от пробите се оказаха положителни.

В отговор на наредбата и изискванията на министерството на здравеопазването и министерството на спорта, играчите, треньорите и служебните лица в Славия ще бъдат подложени на нови PCR тестове в два поредни дни, за да могат "белите" да продължат безпроблемното си участие в efbet Лига.

Клубът заплаща със собствени средства пробите на всички треньори, футболисти и служебни лица", добавиха от Славия на официалния си сайт.

Снимка:  LAP.bg

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?