Следвайте ни

Само на 45 почина бившият футболист Калоян Копчев

viber icon

Бившият футболист на „Дунав“ и голям приятел на клуба Калоян Копчев почина на 45 г. , съобщиха от клуба.

В последните три мандата той бе начело на РЗОК в дунавския град. Калоян е роден на 22 юни 1975 г. и има брат, също бивш футболист, и сестра, с които са тризнаци. В юношеските си години, Копчев заедно с брат си беше определян за един от най-големите таланти в родния футбол, а в края на 20-и и началото на 21-и век бе основен футболист в халфовата линия на „Драконите“.

Бившият полузащитник се отличаваше с добрия поглед над играта, точните като по конец извеждащи подавания и нестандартни решения, довели до не едно и две запомнящи се попадения в противниковите врати. Отказва се от футбола рано и от 2001 г., почти от създаването на Здравната каса, работи в институцията, като преминава през всички нива – от младши инспектор до директор.

Ръководи РЗОК в Русе от 2010 г. до момента, цели три мандата. Въпреки това, Калоян Копчев не забрави футбола и беше винаги близо до „Дунав“, като оказваше и много сериозна помощ на младата клубна управа от лятото на миналата година. Помагаше и на много хора. Ръководството, треньорите, футболистите и привържениците на „Дунав“ изказват своите най-искрени съболезнования на всички роднини, близки и приятели на Калоян Копчев!

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?