Съдружник на Палийски се уреди в Израел

Футболистът Меледже Джеджан Омнебес, или както е известен на феновете в България Яя Меледже, си намери нова дестинация и нов отбор. Котдивоарецът подписа договор с тима от израелската първа лига Апоел Хадера.

"След четири добри гоздини в първа лига на България, с голямо удоволствие обявявам, че се присъединявам към семейството на Апоел Хадера" и се надявам да помогна за вкарването на повече голове този сезон", написа в коментар в социалните мрежи Меледже.

Яя стана известен с факта, че преди 4 години в Ботев Пловдив бе съдружник с президента на жълто-черните Ангел Палийски.

Пловдивската фирма „Амадеус - Ей Си Джи“ ООД бе избрана за концесионер на плажа "Слънчев ден" преди 4 години. Палийски бе съдружник във фирмата с Георги Карадимов, Сашо Шилегов и Меледже Джеджан Омнебес. Въпросните бизнесмени са пряко свързани с възраждането на Ботев през последните сезони. В книгата на членовете на Сдружение "Ботев" Георги Карадимов е под номер 46, а Сашо Шилегтов - 123.

Не стана ясно дали Меледже Джеджан не се бе почувствал прекалено важен от факта, че е ортак с боса си в Ботев, но си спомняте, че отказа да тренира пълноценно и след няколко разправии с треньора Николай Киров си тръгна за Септември. След това изгара незабележим период в Берое, преди да се отправи на приключение в Обетованата земя.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?