61

Събраха се: Стоичков гледа мач от МЛС с Килиън Мбапе

Мега звездата на българския футбол Христо Стоичков Килиан Мбапе демонстрираха приятлски отношения по време на мача от поредния кръг на Мейджър Лийг Сокър между Лос Анджелис Галакси и Ню Йорк Ред Булс, спечелен от домакините с 2:0. 

Камата публикува в социалните мрежи снимки с Мбапе и бившия мексикански национал Клаудио Суарес, който игра срещу България в историческия четвъртфинал на Световното първенство в САЩ през 1994 година. Тогава Суарес единствен от "ацтките" се разписа при дузпите, превърнали в герой Борислав Михайлов. 

"Много специален ден, в който трима световни играчи се събрахме в Лос Анджелис", написа Ицо под снимките.

Носителят на "Златната топка" винаги се е изказвал ласкаво за Мбапе и беше сред малцината, които публично подкрепиха решението му да подпише нов договор с Пари Сен Жермен. 

Французинът се наслаждава на ваканцията си преди началото на лятната подготовка и реши да прекара няколко дни в ЛА, а присъствието му на стадион "Банк ъф Калифорния" нямаше как да остане незабелязано.

Лос Анджелис ФК е новият отбор на Гарет Бейл и Джорджо Киелини. Срещу Ню Йорк Ред Булс двете попадения вкараха Кристиан Аранго и Диего Паласиос в разстояние на три минути в средата на второто полувреме. С победата съставът на Стив Черундоло увеличи на 4 точки преднината си пред втория в Западната конференция на МЛС Реал Солт Лейк. 

Ню Йорк Ред Булс е трети на Изток, но при победа щеше да измести от върха градския си съперник Ню Йорк Сити.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?