Следвайте ни

Роналдо избухна в плач! Вижте защо

Мега звездата на световния футбол Кристиано Роналдо избухна в сълзи по време на телевизионно интервю. Португалският ас на Ювентус не можа да сдържи емоциите си, след като журналистът Пиърс Морган му пусна видео с неговия баща, който е починал само на 52 години от чернодробна недостатъчност.


Диниш Авейро е бил алкохолик и не е успял да се пребори с тази зависимост. Роналдо старши е починал, когато знаменитият му син е бил само на 20 години. Кристиано пък се оказа, че не е виждал никога този запис. На него таткото говори с гордост за своя син, който е в зората на своята кариера.
"Аз не познавах добре баща си. През повечето време той беше пиян. Беше много трудно общуването с него", сподели Кристиано.
След смъртта на баща си Роналдо печели пет пъти Шампионската лига, пет пъти Златната топка за най-добър футболист в света и изведе своята родина до Европейската титла през 2016 година.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?