61

Решено: Извънредният конгрес на БФС ще е на 15 март

Извънредният конгрес на БФС ще се проведе на 15 март идната година, реши Изпълнителният комитет на централата на сбирката си днес. Събитието ще се проведе в хотел "Маринела" в столичния квартал "Лозенец". До свикването на форума се стигна след оставката на настоящия президент Борислав Михайлов.

"Всички трябва да очакваме да се случи нещо. При тази ситуация в държавата и във футбола ще има много големи кандидатури“, заяви членът на Изпълкома Валентин Михов.

„Юристите казаха, че няма проблем, че все още Михаил Касабов не е вписан като временно изпълняващ длъжността президент на БФС.“

„Имаше спорове за залата. Аз предложих залата на НС, примерно. Няма угодия.“

„Защо да не се кандидатирам за президент на БФС. Имам опит“, продължи той.

„Трябва да сме спокойни и усмихнати“, каза още Михов.

Оцени новината

Оцени новината
4.5/5 от 2 оценки
4.5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Опитал опит

Опитал опит

07.12.2023 | 09:27

Не, другарю, не ставаш, въпреки че "имаш опит". Тоест, точно заради това. В България под "опит" се разбира да си нещо като бивш доносник, бивш номенклатурчик, бивш партиен или комсомолски секретар, част от някоя ченгеджийска схема, синче на шофьор на УБО, внуче на активен борец против фашизЪма и капитализЪма или комбинация от тези простотии. Така че, благодаря. На България й трябват хора "без опит"!

Отговори
1 0
Гого

Гого

06.12.2023 | 14:39

Нов бардак със старите к урви - НЕ става! Изцяло нов състав. Всички досегашни кючекчии - в пенсия. А този В. Михов - не е ли съпричастен за сегашното състояние на футбола, та и той мераклия да хване черпака? Хайде у лево!

Отговори
5 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?