71

Реконструкцията на стадион „Христо Ботев“ продължава от сектор В

Работата по реконструкцията на стадион „Христо Ботев“ ще продължи с изграждане на електроинсталацията и ВиК инсталацията на Сектор В още преди 15 януари. Това се договориха на работна среща днес заместник-кметът по строителство и инвестиции Пламен Райчев, проектантът на съоръжението арх. Георги Савов и изпълнителят на обекта Илиян Филипов, управител на фирма ПИМК. В срещата участваха още надзорникът инж. Атанас Ангелов и инж. Юлиян Попов – началник отдел „Строителство и инвестиции“ в Община Пловдив, който ще следи за напредъка на дейностите. 

Архитект Савов гарантира, че до седмица ще входира в общината преработения проект за Сектор В („Трибуна Изток“), където строителят ще продължи дейностите по стадиона. До края на месеца проектантът ще внесе и пълната техническа документация, заедно с количествено-стойностните сметки, за стадион „Христо Ботев“. 

На работната среща днес Пламен Райчев обяви, че екипът от страна на Общината, който ще сътрудничи на изпълнителя за работата на стадиона, ще бъде допълнен. В него ще влязат инженер-конструктор, електроинженер, ВиК инженер и юрист. Те ще работят под ръководството на Юлиян Попов.

Следващата работна среща е насрочена след седмица, като дотогава от общината трябва да бъдат входирани заявления за съгласуване с електроразпределителното дружество  "ЕВН България" и с Водоснабдяване и канализация ЕООД.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?