Рефер с късмет за Локо свири срещу Левски

Станислав Тодоров ще свири дербито между Локомотив и Левски в неделя на Лаута. Това ще бъде пети двубой между черно-белите и сините в Пловдив, който е поверен на международника от Шумен. Статистиката на железничарите у дома срещу тима от Подуяне е впечатляващо положителна. Те са спечелили три от досегашните си срещи, една е завършила наравно и не са загубили нито веднъж.

Първият мач, който Тодоров води между двата тима в Пловдив е през 2015 година и завършва 1:0 в полза на „смърфовете“ с гол на Карагерен. Левски получава шест жълти картона, а Аймен Белаид е изгонен в края на двубоя.

Две години по-късно двата тима приключват при равенство – 0:0. В този мач Тодоров гони играч на домакините в лицето на Ивайло Марков.

През 2017 година „сините“ губят с 1:2. Головете за Локо бележат Мартин Камбуров и Стефан Йевтовски, а за Левски е точен Мехди Бурабия.

През сезон 2018-2019 Левски пада на „Лаута“ под ръководството на шуменския арбитър с 0:1. Голът е дело на Анте Аралица, а тимът на Славиша Стоянович получава цели седем жълти картона. Пет от тях са още през първото полувреме и „сините“ имат големи претенции към съдийството в мача. Това бе първо поражение на столичани при сръбския треньор, който стартира впечатляващо на „Герена“.

Последният мач на Локо под свирката на Станислав Тодоров е победата над ЦСКА с 1:0 на Лаута през октомври.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?