61

Реал привлича Килиън Мбапе след сблъсъка с ПСЖ

Реал Мадрид e много близо до привличането на Килиан Мбапе. Както е известно, договорът на французина с Пари Сен Жермен изтича през юни. ПСЖ отчаяно иска да задържи своя талисман в атаката и вече отхвърли две оферти от Реал миналото лято.

„Лос бланкос“ обаче имат „пълната вяра“, че ще успеят да вземат нападателя съвсем безплатно през лятото. Според „AS“ обаче те ще изчакат след осминафиналите на Шампионската лига, за да обявят трансфера.

От 1 януари Мбапе е свободен да преговаря с други клубове и дори да подпише предварителен договор. Но жребият в Шампионската лига за 1/8-финалите отреди на ПСЖ да играе срещу Мадрид, което усложни нещата.

И Реал, и Мбапе искат да избегнат предположенията за конфликт на интереси, така че споразумението ще да бъде подписано чак след двата сблъсъка. Първият мач е насрочен за 15 февруари в Париж, а реваншът в Мадрид е на 9 март.

Френският вестник „L'Equipe“ добавя, че преговорите за нов договор на Мбапе с ПСЖ са в пълна безизходица. Самият играч вече не криел желанието си да играе за Реал.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?