Реал издрапа от 0:2 до 2:2 срещу Брюж, Кабаков с 2 важни решения

Шахтьор удари Аталанта в края

Реал се спаси от нов резил и успя да издрапа до 2:2 срещу Брюж, след като до 54-ата минута губеше с два гола. Двубоят бе ръководен авторитетно от пловдивският рефер Георги Кабаков, който взе важни решения с помощта на ВАР, а в края изгони и капитана на гостите Рууд Вормер с втори жълт и червен картон.

Емануел Денис (9) сензационно даде преднина на белгийския тим при контраатака и пас на Тау. Първо попадението не бе зачетено заради засада, но Кабаков получи сигнал от ВАР и след преразглеждане на ситуацията призна гола на гостите. „Кралете“ се опитаха да отвърнат на удара, но нямаха късмет в завършващата фаза, а Емануел Денис (39) шокира „Сантяго Бернабеу“ с втори гол няколко минути преди почивката.

През втората част Георги Кабаков взе ново важно решение с помощта на ВАР, като този път зарадва Реал. Серхио Рамос (55) намали с глава за 1:2 и първо голът не бе признат заради засада, но след ново преразглеждане на положението със системата за видеоповторения домакините получиха надежда, че могат да търсят и изравняването, а защо не и обрат.

В 84-ата минута Кабаков изгони капитана на гостите Рууд Вормер с втори жълт и червен картон, а скоро след това Каземиро (85) засече с глава центриране на Тони Кроос и изравни за 2:2. До края на мача домакините натиснаха в търсене на победата, но така и не успяха да стигнат до трето попадение, а такова пропуснаха да реализират и гостите при изгодна ситуация в добавеното време.

Шахтьор постигна победа с 2:1 при гостуването си на Аталанта в среща от група С на Шампионската лига. Украинците осъществиха пълен обрат, след като Сапата изведе домакините напред в 28-ата минута. Жуниор Мораеш изравни малко преди почивката, а влезлият като резерва Манор Соломон реализира победния гол в 95-ата минута.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?