102

Разпуснаха хебърци за 20 дни, футболистите зарадваха малчуган за рождения му ден

Близо 20 дни ще бъде лятната ваканция за футболистите на Хебър. Днес "зелените" бяха разпуснати в почивка, която ще продължи до 16-ти юни. Ден по-късно те ще се съберат на стадион "Георги Бенковски" за начало на предсезонната си подготовка. 

Повече яснота около отбора се очаква да има в следващите няколко дни. Преди това предстоят важни срещи на ниво ръководство с публични и частни партньори, които ще определят вектора на краткосрочната перспектива пред футболния клуб. 

Тепърва ще се работи по лятната селекция, планира се и подготовката на отбора - лагер, контролни срещи и т.н. 

От утре футболоистите на Хебър ще атакуват летните и планински курорти за да използват максимално времето за релакс и възстановяване подир тежкия като цяло сезон. Част от тях ще продължат кариерата си в нови клубове. 

Междувременно днес момчетата на Любо Пенев направиха много щастлив 10 годишният Костадин Гергинчев, който след броени дни има рожден ден. Малчуганът е сред най-големите фенове на отбора, а негов любимец е Петър Дебърлиев, който вече е със статут на легенда след 7 пълни сезона като състезател на ФК Хебър. Малкият Костадин получи от капитана на хебърци авансово подадрък за личния си празник - клубна фланелка с парафите на всички футболисти.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?