Следвайте ни

Разпуснаха Хебър до 4-ти януари

viber icon

Футболистите на Хебър са в зимна ваканция до 4-ти януари, съобщи за "Марица" старши-треньорът на мъжката представителна формация Николай Митов. 

"Пуснах момчетата в заслужена почивка до края на годината. Ще се съберем на първи сбор през 2021-ва, на 4-ти януари. Тогава всички ще минат на функционални и медицински прегледи, след което подготовката ще започне по същество.", разясни Митов. 

До Коледа трябва да стане ясен и плана за зимната подготовка на отбора. 

"Предстои частична селекция. Ще има нови футболисти, но и такива, с които ще се разделим.", анонсира Митов.  Той сподели, че като цяло е доволен от представянето на отбора в първия дял от шампионата. 

"Събраните 26 точки не са никак малко. Средната възраст в отбора е малко над 23 години. Когато през лятото подмладихме състава, някои хора ни слагаха в битката при изпадащите, но с игрите си момчетата опровергаха тези прогнози. Бих казал, че в много от мачовете футболистите ми дадоха максимума от възможностите си в личен и отборен план. До Нова година с ръководството ще начертаем целите си за пролетта.", каза още Митов.  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?