61

Разкриха кой е пускал порно звуците на жребия за Евро 2024

Страхотен гаф беляза тегленето на жребият за груповата фаза на Евро 2024 в Германия. Комичната ситуация настъпи, когато по време на церемонията се чуха звуци, наподобяващи такива, издавани по време на порно. Организаторите успяха да запазят самообладание и да не реагират особено по време на пъшкането.

Източникът на любопитния звук е ютюбър на име Даниел Джарвис, който дори публикува видео, в което гледа жребия за Европейското. Той набира телефонен номер на своя смартфон и секунди по-късно започват да се чуват пъшкания в залата в Хамбург. Чувайки стенанията, Джарвис започва да се смее и заявява: „Хайде, направихме го!“.

Самият той призна, че е предизвикал порно звуците с публикация в профила си в Instagram, където написа: „Това бяхме ние. Сложихме телефона в залата, обадихме се и тръгнаха звуците. Цели шест пъти по време не жребия за Евро 2024“.

Интересното е, че Джарвис е рецидивист, тъй като по време на мача между Ливърпул и Уулвърхемптън, той пусна подобни звуци в прякото излъчване на двубоя по „BBC“. Заради своите действия Джарвис ще бъде съден от УЕФА и се очаква да получи солена глоба.

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?