61

Ратко Достанич бе на Лаута и обяви какво ще прави в Локо

Гласеният за нов директор в Локомотив Пловдив Ратко Достанич обяви, че все още не е постигнал договорка да започне работа в клуба. Сръбският специалист е бил на "Лаута" във вторник вечер за преговори. Преди седмица близки до Достанич обявиха, че той е бил потърсен, за да оглави академията на "черно-белите" и да оглави дублиращия отбор, от който да излязат футболисти за представителния тим.

„Засега няма нищо и не съм започнал работа в Локомотив. Предстои ни да се видим по-късно пак с шефовете на клуба. Нямаме договорка. Бях в Пловдив и говорихме с ръководството, но това е нормално. Видях каква е базата, каква е ситуацията в клуба - школата, първия отбор, стадиона. Но пак казвам, засега няма нищо“, коментира бившият треньор на Левски и Славия. На въпрос каква точно длъжност ще заема на „Лаута“, сърбинът бе лаконичен: „За това попитайте хората от клуба, аз не искам да споделям подробности и детайли. Предварително не искам нищо да казвам. Винаги е възможно нещо да се случи. Има време да се договорим“.

Oт близо година Ратко Достанич е без работа. За последно е бил начело на черногорския Зета до юли 2021-ва. Като бивш наставник на сините той сподели и очакванията си за финала за купата с ЦСКА в неделя: „Най-големият мач в България. Хубаво нещо е това, най-хубаво е за феновете. Като човек работил в Левски най-нормалното нещо е да се надявам те да спечелят трофея и им го пожелавам“.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?