Следвайте ни

Ръководството на ФК Брацигово избухна: БФС е мафия!

Управата вади юноши и деца от регионалните първенства, ще има и друга стъпка, закани се шефът Асен Драгнев

viber icon

Ръководството на ФК Брацигово взе решение да спре от участие в регионалните футболни първенства на област Пазарджик формациите на клуба – юноши и деца. 

Новината специално за „Марица” обяви клубният шеф Асен Драгнев, часове след края на днешното дерби срещу Чико-Бунара(1:1).

„Юношите и децата прекратяват участие. През седмицата ще имаме среща с кметицата на Брацигово за да видим какво ще правим с мъжете.

Приемете тази наша позиция за първа форма на протест срещу ОС на БФС – Пазарджик”, заяви Драгнев. 

Той обяви, че крайното решение не свързано с резултата от днешното дерби с Брацигово, а е „вследствие от определени негативни натрупвания”. 

„Вече просто ни идва в повече. Гледаме какво става, мълчим, мълчим, но колкото повече го правим, толкова повече ни „клатят”, с извинение.”, заяви загадъчно Драгнев. 

Клубният шеф на ФК Брацигово допълни, че трябва да се сложи край на куп порочни практики в регионалния футбол. 

„Една от тях е свързана с така наречените наказания. Накажат някои, а после тихомълком го опростят. Нищо не се съобщава. Да, тази практика не е отсега, но всяко нещо трябва да има начало и край. Какво трябва да стане за да си изтърпи някои докрай наказанието? Да отрежат главата на някои съдия ли? Стига! Ние пък не искаме да харчим залудо парите си – лични и публични за да правим кефа на някои хора. Просто вече наистина се съгласявам, че БФС е една мафия!”, избухна Драгнев.

В заключение той бе категоричен, че всичко казано от него не е плод на емоции, а е дълго обмисляна позиция на него и колегите му от Управата.    

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (1)

Драгомир Драгнев

Драгомир Драгнев

09.11.2020 | 10:36

Позицията на тези селяци е плод на тежките наркотици който използват....!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?