Следвайте ни

Радост в Локо: Малембана се върна

viber icon

Защитникът на Локомотив Дейвид Малембана се върна в Пловдив след близо два месеца в Германия. Той замина ден преди да бъдат затворени границите през март. "Дейвид си дойде, след като от клуба положихме доста усилия за това. Сега ще кара карантина и след това ще започне тренировки с отбора. Знаете, че международните пътувания сега са доста трудни и не беше никак лесно да му осигурим транспорта и влизането в страната", обясни пред Марица спортният директор на черно-белите Георги Иванов.  
Гонзо коментира и плъзналите слухове, че Малембана иска да избяга през лятото. "Дейвид да напусне Локомотив само при добра оферта, която удовлетворява клуба. Такава не е пристигала при мен. Нашето желание е той да остане, тъй като се вписа добре в отбора. Не изключвам варианта мениджъри да му мътят главата с обещания. На него, както и на останалите играчи им е платено всичко и няма как да напусне като свободен агент. Ако някой го иска, да заповяда на преговори", каза още Георги Иванов. 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?