Следвайте ни

Радост в Ботев: Работници на Колежа, нова управа през януари

viber icon

Въодушевление обзе отново жълто-черната общност въпреки слабото представяне на първия отбор в първенството. На клубния стадион отново започна работа и по всичко личи, че официалният рестарт на строителството е съвсем близо.

В ранния следобед на комплекса край Бирената влязоха работници, които започнаха подготовката на строителната площадка, като премахваха изникналата наоколо гъста растителност. Багер започна да разчиства отпадъци, които бяха изнесени от стадиона впоследствие.

В началото на следващата седмица се очаква официалното подписване на договора между Общината и фирмата, която спечели обществената поръчка за довършването на стадиона. След това трябва да се извади Акт 11 и строителството може да бъде подновено официално.

Междувременно Съветът на директорите на ПФК Ботев АД, съгласно решение от 03.12.2020 г., свиква Извънредно общо събрание на акционерите в дружеството на 08.01.2021 г., от 11:00 ч., в заседателната зала на комплекса в Коматево. Дневният ред е следният:

Точка 1: Освобождаване от длъжност на членовете на СД Ангел Палийски, Петко Ангелов и Васил Наумов 

Точка 2: Избиране на нови членове на СД.

По наша информация общото събрание ще даде окончателен отговор на въпроса дали руският милиардер Антон Зингаревич ще има някакво участие в управлението на клуба. Ако той или негов приближен човек бъдат избрани за членове на новия Съвет на директорите, това ще е сигурен знак за предстоящите инвестиции на руснака в клуба. 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Канар

Канар

04.12.2020 | 20:38

Защо имам чувството че нещо се мъти и ще ни изиграят.

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?