Следвайте ни

Ясен Петров: За три дни чудеса на стават

viber icon

Националният селекционер, Ясен Петров, призна, че поражението с 1:3 от Швейцария е било сблъсък с реалността за него и неговите момчета. Петров каза, че са били допуснати твърде много необясними, детински грешки в защита в първите минути и призова към повече концентрация през целия мач, за да не повтарят подобни сценрии и в следващите мачове. 

„Първите 15 минути бяха сблъсък с реалността за нас. Имахме само 3 дена за работа и 2 първите минути направихме детински грешки, не знам на какво се дължи това, дали на напрежение или нещо друго. През втората част нашите играчи показаха далеч повече достойнства и се постараха, но след 3:0 беше нереално да обърнем мача“, започна Джанини.

Не мога да си обясня поведението. В този си вид отборът беше за пръв път. Швейцария са с класа над нас във физическо отношение. Трябваше да правим промени в атака, не в защита по време на мача. За 3 дни няма как да правим чудеса. Швейцария наистина умее да доминира играта“.

„Трябва да сме концентрирани по време на всичките 90 минути, защото футбол не се играе само 45 минути“, завърши националният селекционер.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

26.03.2021 | 17:49

А МР ЪСНОТО, ДО ЛНО, СКА ПАНО ПЛЕМЕ, ЩЕ ГО СЧУПА ОТ Б ОЙ.

Отговори
0 0
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

26.03.2021 | 17:48

ТAКA И НE МOГA ДA CИ OБЯCНЯ, ЗAЩO НE CE КAНЯТ БЪЛГAРИ OТ УКРAИНA ИЛИ МOЛДOВA, ЗA ФУТБOЛНИТE КЛУБOВE, ТA И ТE ДA ЛAПНAТ МAЛКO КИНТИ, A CE КAНЯТ CAМO CЛУГИ ДA CЛУГУВAТ НA ЧOРБAДЖИИТE ПO ХOТEЛИТE :) ВМECТO ДA CE ПOМOГНE НA "БЪЛГAРИТE" OТ ДИACПOРAТA, ПC EТAТA, CE ЧУДЯТ, КAК ДA ИМ CЛOЖAТ ЯРEМA :) ЗAТOВA КAЗAХ, ГOЛOБOРOДКO - НИКAКЪВ БЪЛГAРCКИ EЗИК В УКРAИНA! УКРAИНЦИТE, НЯМA ДA CЛУГУВAТ НA ГOВOРEЩИТE CВ ИНE, НEЗAВИCИМO OТ КAКЪВ КOРEН CA.

Отговори
0 1
Ами и хората разбират от спорт

Ами и хората разбират от спорт

25.03.2021 | 23:05

Ясенчо юЯсен ми си За нищо не ставаш четирибуквен чифутски пиндел

Отговори
1 2
Сиди

Сиди

25.03.2021 | 22:19

В България се работи зле във всички области, спорт, наука,медицина,всичко е неорганизирани и само неподходящи и неподготвени и корумпирани във всички области работят и сме все на последните места по всичко и се мерим със наи долните и изостанали държави

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?