Следвайте ни

Ясен Петров: Видях мъже, можеше да има дузпа и за нас

viber icon

Националният селекционер, Ясен Петров, сподели задоволството си от мъжеството, което възпитаниците му показа срещу Италия, въпреки поражението с 0:2 срещу "адзурите". Петров подчерта, че е можело да има дузпа и за българския отбор, но трябва да приемем решението на съдията. 

„Мисля, че дадохме всичко от себе си срещу един много добър отбор. Ние се сбихме на терена, искахме резултата. Имаше някои спорни моменти, в които можеше да вкараме, но харесах факта, че видях мъже на терена“, започна специалистът. 

„Голът дойде в лош момент, точно преди почивката. Това е футболът обаче, реферът е решил така. Мисля, че и ние можеше да получим дузпа, но ние сме длъжни да приемем решенията на съдията“.

„Имахме да освежим отбора в атака. Гълъбинов спечели над дузина единоборства, а Спас да се придвижи около него и да тормози Италия с бързината си. Не успяхме обаче да се възползваме от шансовете“, завърши Петров.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?