61

Ясен Петров: Нервност не ни позволи да бием

Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров изрази съжаление, че възпитаниците му не са победили Северна Македония. "Желанието ни беше да победим, но срещнахме доста силен отбор. Не успяхме да удържим в дадени момента в средата. Допуснахме доста елементарни грешки. Знам, че може повече, но го отдавам на нервността и припряността. Искахме да победим.

Допуснахме нелеп гол, но това е футболът. Някои играчи не са в най-доброто си състояние. Петко не беше тренирал 2 седмици, Андреа не играе в клубния си отбор. Мисля, че се справихме обаче. Като желание се справихме добре.

Нашата идея беше да играем футбол. Те имат силни играчи. Това е топ отбор и много добре сработен. Филип може да играе футбол и това беше нашата идея. Имаше нервност обаче, която не ни позволи да бием. Наско и Минчев не играят. Мартин напоследък събра няколко мача. Това е проблемът, липсва игрова практика, но трябва да се справим с това. Благодаря на публиката. Беше създадена много хубава атмосфера. Публиката беше страхотна“, сподели Петров.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Чери

Чери

03.06.2022 | 11:30

Някой не били във форма други не нграели н отборите си , трети били уморени . Ами защо и ги събрал ато знаеш ? Или ...

Отговори
5 0
Бравос

Бравос

03.06.2022 | 11:23

Ама в чалготеките-а ? Нямаме равни! Ей с това трябва да се гордеем-едва ли има други футболисти от други държави ,дет да са толкова силни, здрави ,мощни и издръжливи в чалготеките! С това трябва да се гордеем, а не с ритането на топка! А пропо- и в белот-а са доста добри! Напред юнаци!

Отговори
7 0
Аиде Бе

Аиде Бе

02.06.2022 | 23:03

Махнете Това четирибуквено угоено чифутско изпражнение наречено на едно дърво Ясен и онази чифутска ливада пак четирибуквена Боби като името на кучето ми и Българския футбол ще ИЗРАСНЕ

Отговори
9 4
jjj

jjj

02.06.2022 | 23:00

Каква нервност, бе Ясене!! - голям късмет извадихме, че не ни биха с няколко гола!! - много са зле нашите - научи ги на нещо!!

Отговори
9 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?