61
Следвайте ни

Ясен Петров напуска ако Боби Михайлов загуби на конгреса ВИДЕО

viber icon

Националният селекционер Ясен Петров ще напусне поста, ако във вторник Борислав Михайлов и екипът му не спечелят изборите на извънредния конгрес на БФС. Това в почти прав текст обяви самият Петров при заминаването на държавния ни тим за Литва, където утре излиза в поредната световна квалификация.

"При всички положения това, че предстои избор на президент на БФС, влияе. Ние ще се опитаме по най-добрия начин да игнорираме тази история, но вие знаете, при мен позицията е ясна. Назначен съм от това ръководство, аз ще бъда с него. Точка", заяви Петров. "Много е ясно, аз съм много точен човек. Аз съм с този, който ме е назначил."

На въпрос дали би останал, ако новото ръководство евентуално го предложи за селекционер, Петров бе още по-категоричен: "Няма как да стане, винаги съм бил лоялен. Няма какво да коментирам", завърши специалистът. 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Аланколу

Аланколу

10.10.2021 | 18:39

Тоя е там за да води България а не някъв си частен клуб с негови си интереси. Да се маха още сега, с това аванраджийско милене до никъде няма да стигне.

Отговори
0 0
Мътен

Мътен

08.10.2021 | 16:28

Значи кандидатът за шеф на БФС когато напуснка националния отбор е предател. Ясенчо като напуска националния отбор, това е лоялност. Ми напусни веднага, бе. И дано следващия тренъор НЕ взема вече в национала това НЕДОРАЗУМЕНИЕ - Н. Михайлов. Ами той е толкова дебел, че му остават няколко сантиметра да покрие рамките на вратата.

Отговори
1 0
Чичо

Чичо

07.10.2021 | 22:41

Ясен си подготвя почвата за 3 то милиона в Китай . Ясно като нял ден . Не на нас тия к ... и номера .

Отговори
5 0
Марин Тодоров

Марин Тодоров

07.10.2021 | 19:09

Да се маха веднага, няма какво да чака конгреса! И без това не става за нищо!

Отговори
7 0
Плаши Пею гаргите!

Плаши Пею гаргите!

07.10.2021 | 19:01

До сега имахме един великан треньор - Чичовото. Сега се появи още един самозабравил се ! Незаменими хора няма. С нашия отбор някакъв значим успех няма да има, тъй, че оплюването на тренера не е зад 7 морета. Лошото за него е, че е болен от нещо си, но много като него бързо са изтрезнявали.... Та кошмара от опияняването и отрезняването предстои. С други думи - глупак.

Отговори
8 0
567

567

07.10.2021 | 15:21

Много важно незаменими хора няма ,още повече това прилича на изнудване!!!!

Отговори
9 0
Недоразумение

Недоразумение

07.10.2021 | 14:55

Глупава работа! Като се е наел с нац отбор, той работи не за Перуката или за Сливенския патладжан! Ако е техен работник - прав му път! Ако някой си мисли, че той, Ясен, ще реши проблема на бълг футбол - греши. Ами да си тръгва още сега! А финансовите условия, предложени му в Китай са по-добри. Това е тъпа позиция - както и да погледнеш.

Отговори
10 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?