Следвайте ни

Ясен Петров: Митко Илиев ще е титуляр с Грузия, комшия ми е

viber icon

Националният селекционер Ясен Петров и капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев, който носи лентата през втората част срещу Литва, изразиха оптимизъм за бъдещето на държавния ни тим. Днес от 19.30 часа нашите посрещат Грузия в контрола на стадион Васил Левски.

"Не съм притеснен за нищо. Срещу Грузия ще дадем възможност на всички, които не са взели участие. Трябва да видим всички играчи, които сме повикали. Ще има още един дебютант", сподели Петров и на шега разкри малко известен факт:

"Митко Илиев ще започне срещу Грузия. Той ми е комшия. И той е от Пловдив. Надявам се, че ще защити доверието, което имам към него". 

Контрола, в която не трябва да има напрежение, приятелска среща. Грузия също имат добри футболисти. В техните редици има играчи, които играят в чужбина. Надявам се, че ще покажем добро лице.

Четирима ще играят в защита. В самата четворка ще има 3 промени. В халфовете ще има 2 промени и в атака ще има 3 промени. За вратарския пост ще разберете утре. При всички положения и там ще има промяна. Така общо промените стават 9.

Трети лагер сме заедно, което от една страна е недостатъчно. Имаме опитни хора, вкарваме и млади. Опитваме се да променяме нещата, вярвам, че създаваме едно ядро от играчи, които имат бъдеще. Важно е да сме позитивни и да изграждаме нещо. На ниво основа сме засега, трябва ни време, за да си вдигнем къщичката. Дай Боже да я видя завършена, даже с керемиди отгоре. Ще бъда искрено щастлив, ако тя изглежда добре", завърши Ясен Петров.

Димитър Илиев похвали съотборниците си в националния отбор за представянето срещу Литва: "След точка срещу европейския шампион и победа над Литва, настроението нормално е приповдигнато. След като записваме 4 точки в два официални мача, нещата изглеждат по-положителни, знаете какви ни бяха резултатите през последната година, година и половина. Надявам се и занапред да ни предстоя хубави вечери. Виждам много момчета с качества в националния отбор", заяви Илиев.

 

 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (2)

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

08.09.2021 | 10:24

ДНЕС БГ ми наложиха БАН ТОВА ЛИ Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО

Отговори
0 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

08.09.2021 | 10:23

УСПЕХ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?