Ясен: Малка крачица, но много сладка победа

Знаех, че ще е много трудно, а момчетата много искаха тази победа, със сълзи на очите каза селекционерът на България Ясен Петров след успеха с 1:0 над Литва.

"Мисля, че се представихме на добро ниво срещу отбор, който няма какво да губи. Атмосферата е наистина прекрасна и мисля, че този отбор има бъдеще. Днес си заслужихме точките. Две години нямахме победа и успяхме да я постигнем. Надявам се да бъдем подкрепени още повече, защото тези момчета заслужават. Изля се много голям негативизъм върху националния отбор. Нашето желание е да донесем радост с точки и победи. Днес направихме една крачка. Гордея се от работата, която върша в момента. Мисля, че контролирахме играта.

Една малка крачица, но тя е сладка. Ние имахме много малко време за работа след мача с Италия. С всеки следващ лагер ще имаме време и ще можем да понаправим някои неща. През тези дни не е толкова лесно да се заложат нещата, които искаме в мача. Литва не ни създаде много проблеми отзад. Три млади момчета с опита на Недялков се справиха много добре. Малинов направи много хубав двубой, капитанът Костадинов също се изцеди", допълни  пловдивският Джанини.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?