Следвайте ни

Пуснаха в продажба билетите за пловдивското дерби

Ръководството на Локомотив реши да реагира от рано на огромния интерес към пловдивското дерби. Черно-белите пуснаха в продажба билетите за най-очаквания мач под тепетата през това лято. Двубоят от 8-ия кръг на Първа лига е в събота (31 август) от 18.00 часа на Лаута.

Билети за срещата се продават онлайн от днес на платформата besttickets.bg, а от утре (събота, 24.08.) пропуски ще има и на касите на стадион „Локомотив“. Домакините решиха да не злоупотребяват с интереса на феновете и не вдигнаха цената на билетите, които ще се търгуват като за останалите шампионатни срещи.
За „Спортклуб“ билетите са по 8 лева, а за централната трибуна - по 12 лева, уточниха от Лаута.

В събота и неделя касите на стадиона работят от 10.00 ч. до 18.00 ч., а в делнични дни -от 11.00 ч. до 20.00 ч. От ръководството на Локомотив напомниха още, че срещата е рискова, което означава, че билети в деня на мача няма да се продават!

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?