Пуснаха Камбуров срещу 1000 лева гаранция

Футболистът Мартин Камбуров бе привлечен като обвиняем по бързо производство за противозаконно унищожаване на чужди вещи и хулиганство. Нападателят на Берое, който е шампион и има 150 гола за Локомотив Пловдив излезе от ареста на ІІІ РПУ в 13.50 часа без да даде изявления. 39-годишният свиленградчанин бе очакван от джип, който го откара в неизвестна посока.
Както е известно черно-бялата легенда бе арестуван в неделя по обяд, заради пререкание със служители на Общинска охрана, а полицията му наложи 24-часово задържане.

Ето Мотивите на Районна прокуратура-Пловдив:

Днес, 27 май 2019 г., Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство М.К., на 38 г., за това, че на 26.05.2019 г., в гр. Пловдив, противозаконно е унищожил чужди движими вещи – три броя „скоби“ от система за репатриране, собственост на ОП „Паркиране и репатриране“-гр. Пловдив – престъпление по чл. 216 ал. 1 от Наказателния кодекс.

и за това, че на същата дата, в гр. Пловдив, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и явно неуважение към обществото – престъпление по чл. 325 ал. 1 от Наказателния кодекс.

Според събраните до момента доказателства, на 26.05.2019 г., в гр. Пловдив, на ул. „Полк. Сава Муткуров“, лек автомобил, марка „Фолксвагаген“, бил спрян след поставен знак за забрана за престой и паркиране и допълнителен указателен знак за репатриране с „Паяк“. Покрай него преминал специален автомобил от ОП „Паркиране и репатриране“ с трима служители - водач, текелажник /прекачвач/ и полицейски служител от „Общинска полиция“.Заради неправилното паркиране на лекия автомобил, марка „Фолксваген“, били поставени три броя скоби и предстояло репатрирането му. В този момент пристигнал обвиняемият М.К. Автомобилът бил собственост на негова позната.

Когато видял тримата служители, обвиняемият започнал да ги обижда и ругае по повод действията им. Той хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но М.К. отказал да го предостави. Той се качил в автомобила и потеглил с поставените  три броя „скоби“. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция“ и на Трето РУ на МВР-Пловдив. Установено е, че „скобите“ са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно.  М.К. е бил задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР.  Днес, 27 май 2019 г., с постановление на прокурор му е наложена мярка за неотклонение „Гаранция“ в размер на 1000 лева.

Бързото производство ще приключи в законния срок.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Gabi

Gabi

27.05.2019 | 16:15

Аман от нагли и прости хора в тази държава!!! Футболисти мислещи се за нещо повече от другите хора, че и цитират разни имена и заплашват. Закона важи за всички! Толкова нагли, че и клипчето си качили!

Отговори
3 2
Ей за тва

Ей за тва

27.05.2019 | 15:38

Ей с такова мислене, до отиде да пие едно кафе и че денят е хубав, сме на това диридже, човек-а си върши работата, и съм изцяло зад неговата постъпка, няма значение кой е зад волана всички трябва да сме равни пред закона

Отговори
5 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?