61

Протестите срещу БФС стават ежеседмични

Общонацонални протести срещу БФС, подобни на този днес, ще има всяка седмица, разкри пред един от лидерите на агитката на ЦСКА Росен Желязков – Животното. „Ще се спира за по 15-20 минути движението на определени места. Те ще бъдат предварително обявени на полицията, за да има някакъв ред. София е два милиона и не всички се интересуват от футбол. Не би трябвало те да страдат и заради нас, въпреки че ние го правим за някаква определена кауза“, обясни Желязков.

„На днешния протест имаше доста хора, не съм ги броил, според мен са над 1000 човека. Важното е, че дойдоха деца от школите, родители. Някой ще кажат, че този протест е организиран и посетен само от фенове на ЦСКА. Всички, които бяха тук видяха, че имаше футболни отбори от провинцията – от Сливен, Септември, Бургас. Това е пътят да бъдат изметени господата от Футблния съюз“, заяви той във връзка с днешната инициатива.

„Надявам се да успеем, защото виждате българския футбол на какво дередже е. Не говоря само за ЦСКА, а като цяло. За какво безобразие става дума. Не мисля, че има човек в България, на когото да му харесва представянето на националния отбор в последните 10-15 години. Ако има такъв, то той по някакъв начин е обвързан с това БФС“, каза още Животното.

„Палатковият лагер ще остане докато този човек (Борислав Михайлов) и неговата шайка безобразници се изметат от БФС. Надявам се, че ще го направи, защото е за доброто на българския футбол. Почти цялата страна протестира срещу това управление. Единствените, които не ни подкрепят са господата от Подуяне с 40-годишното приятелство. Те винаги са сами срещу всички. Сами с БФС срещу всички обичащи и подкрепящи българския футбол. При тях нещата се ръководят от финикийските знаци. Ако им харесва това управление на БФС, значи те разбират от футбол, колкото аз от ядрена физика. Сигурен съм, че нормалните фенове на този клуб не са на това мнение, но понеже техните ментори и фиктивния собственик Наско Сираков обяви, че има 40-годишно приятелство, те седят и мълчат. Дали от страх, дали от нещо друго, не знам. Техният отбор е на това дередже и благодарение на Футболния съюз“, завърши Росен Желязков.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

На кой футболен отбор сте привърженик?