61

Протестиращите срещу БФС: Конците все още дърпа Борислав Михайлов

От страницата „Оставка на БФС начело с Боби Михайлов“ призоваха феновете на българския футбол да бъдат пред столичния хотел, в който на 15 май ще се проведе Конгреса за избор на нов президент на Българския футболен съюз, за да няма машинации на вота и подмяна на гласовете.

Ето какво написаха от страницата във Facebook:

„11 дни до Конгреса. Сигналите, че се готви подмяна на вота и жалби в съда след това, означават едно - НУЖНО Е ДА БЪДЕМ ТАМ, за да си знаят, че няма мърдане!

15 март, 2024 г., 10.30 часа, пред хотел "Маринела" в София! Търсят се “квестори”, които да следят за правилното протичане на Конгреса!

Оставка се подаде, НО конците в БФС все още дърпа Борислав Михайлов, ясно е на всеки. Това означава едно - тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси ‼️

Нагло, безпардонно, готвят се измами, който и да спечели ще има обжалвания пред Търговския регистър и така наглецът Боби ще продължи да управлява! Всички помним Конгреса от преди 5 години, отново в този хотел, отново на тъмно без журналисти, което ще бъде сценарият и през март месец.

Затова, на 15 март, ще се съберем няколко хиляди “квестора”, за да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела “Борислав Михайлов”

Заедно сме силни“.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
rtyrty

rtyrty

04.03.2024 | 22:54

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Отговори
0 1
Европеец

Европеец

04.03.2024 | 22:23

има още циганина лечков глупака косъадинов гонзо

Отговори
1 0
За модела "Михайлов" работят:

За модела "Михайлов" работят:

04.03.2024 | 16:21

Градевци, Гонзовци, Крушаровци, Касабовци, ВенциСтефановци и още стотици знайни и незнайни сътрапезници.

Отговори
4 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?