Следвайте ни

Протест пред портиера на Общината не дава решение за Колежа

viber icon

Феновете на Ботев поскандираха на портиера в Общината, изразявайки несъгласието си със случващото се около строежа на Колежа. 

Проблемът е, че човекът може да предаде на кмета какво са скандирали феновете днес чак във вторник. Тъй като неделя е почивен ден и никой, дори и досегашният кмет, не е на работа. В понеделник се открива сесията на Общинския съвет и всички ще са в Историческия музей. Значи за виковете "Мафия" и "Няма да позволим" ще бъде доложено евентуално във вторник.

Точно това е проблемът в Ботев напоследък. Никой с никого не си говори открито. Един казва едно и премълчава още 101 неща, после казва нещо от сорта на "Ти не ме разбра" и всичко продължава в неяснота.

Босът Самуилов даде пусков срок за рестарта, той уж е факт, но същинско строителство няма. Сега се оказва, че форматът е грешен. А защо тогава от май до сега се твърдеше, че всечко е готово и бетонът ще се налива? Защо и в този аспект (капиталният) нещата в Ботев не са както трябва. Няма смисъл да се търси виновник, тъй като няма невинни. Никой не е невинен, дори и феновете.

С риск да ми се обидят, но манифестации и събирания се правят в работен ден, когато някой може да те забележи.
В противен случай се оказва, че портиерът на Общината е най-важният човек в Пловдив. Поне според феновете на Ботев. Да не говорим, че и толерансът на търпението им  за Колежа бе твърде дълъг.

Мълчанието и бездействието пораждат съмнения, а в Ботев и двете неща ги имаше в изобилие. Наистина е време за истини, но не такиви като след финала за Купата.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?