В Европа: "Проклятие" тласка Левски към фалит

„Проклятието Хайдук“ е причината, която ще доведе Левски до фалит, твърдят колегите от хърватското издание „Слободна Далмация“. 

 Става дума за „Проклятието Хайдук“, за което базираният в Сплит вестник твърди, че отбори, срещнали се с местния футболен клуб в евротурнирите се борят с огромни финансови кризи. Един от тях вече обяви фалит - словашкият Жилина. Сега по пътя му изглежда върви Левски. С парични затруднения са още Шалке 04 и Андерлехт.

"Левски е на прага на фалит. Гледахме подобен филм преди месец и половина, но със словашкия Жилина в главната роля. Андерлехт и Шалке също са във финансова криза... И всички те, с изключение на финансовите проблеми, които се получиха заради пандемията от коронавируса, са се изправяли срещу Хайдук в евротурнирите“, пише „Слободна Далмация“.

„Сякаш филмът "Проклятието Хайдук" има повече продължение от "Хелоуин" и "Петък 13" взети заедно. Бездната ще погълне всеки, който се докосне до Хайдук в Европа. Много европейски съперници на "белите" през последните години бяха извадени в третите нива на местните шампионати... С пандемията от коронавируса сякаш това проклятие дори е настъпило педала на газта", допълва хърватското издание.

Левски игра за последно с Хайдук през 2017 година в квалификациите на Лига Европа. „Сините“ отпаднаха след загуби с 0:1 като гост и 1:2 на „Герена“.

Интересното е, че година по-късно тимът от Сплит елиминира и Славия от евротурнирите след победи с 1:0 и 3:2, но при „белите“ няма никаква финансова криза и всичко в клуба е спокойно.

Но да не забравяме, пенкилерът срещу всички проблеми Тити Папазов ще е до дни носител на акциите на Левски, така, че...спасаение дебне отвсякъде.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ламбо

Ламбо

09.05.2020 | 13:55

Като не знаят кога и кого да замерят с камъни ,така се получава- използваха ги за политически цели , а азиатците добре знаят как с твоята енергия да си копаеш сам трапа.

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?