Проблеми за Ясен Петров преди мачовете със Словакия и Русия

Селекционерът на България Ясен Петров изпитва сериозни проблеми с окомплектоването на състава за трите контроли с участниците на Европейското първенство - Словакия (1 юни, Рийд, Австрия), Русия (5 юни, Москва) и Франция (8 юни, Париж). 

Ден преди пътуването за Австрия, където трикольорите ще изиграят първата си проверка със словаците, стана ясно, че няколко човека отпадат от мини турнето на “лъвовете”. 

Първоначално Петров обяви списък от 31 футболисти, но петима от него със сигурност са аут и за трите мача. Това са Антон Недялков, Георги Йомов и Кристиян Димитров, които се присъединяват към контузения капитан Георги Костадинов. Поради травма в рамото и Димитър Костадинов също ще пропусне възможността да дебютира с националната фланелка.

Ясен Петров няма да може да разчита за мача със Словакия и на футболистите на Черно море и Арда - Илиан Илиев, Лъчезар Котев, Спас Делев, Георги Георгиев и Иван Караджов, които късно снощи играха бараж за класиране в евротурнирите. Петимата пристигкъсно снощи в лагера, а днес рано тимът лети за Австрия, където утре играе срещу Словакия.

Играчите на звата ни тима в баража за евроквотата ще имат възстановителна тренировка при пристигането в Рийд, като Петров ще може да ги ползва чак за визитата в Москва.

 “Дай Боже всички да са здрави и да нямат контузии на баража. Ще играем с тези футболисти, които са здрави и могат”, сподели Петров. 

 Няма да бъдат викани други футболисти, тъй като няма време кога да им бъде издадена виза за Русия.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?