Следвайте ни

Привикаха Боби Михайлов на разпит в прокуратурата

viber icon

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е бил привикан на разпит в прокуратурата. Днес сутринта Михайлов се е явил в Районна прокуратура - София. Официална информация по случая няма, но според наши източници босът на БФС е бил разпитван по сигнал за оказване на натиск върху клубове, за да не искат извънреден конгрес на централата.

""Питайте жалбоподателите. Питайте тези, които подават сигналите. Мен не ме питайте. Питайте когото искате. Аз, каквото трябва, съм отговорил. Имам по-важна среща, много по-важна среща"", заяви пред bTV на излизане от сградата на държавното обвинение Борислав Михайлов.

Както е известно, БФС реши да няма извънреден конгрес през септември по искане на инициативния комитет на Димитър Бербатов, който претендираше, че е събрал достатъчно подписи от клубове за свикване на такъв, а същевременно алармира и за натиск върху клубовете. За тези нарушения Бербатов сигнализира преди седмица. След срещите си с редица клубове в страната той предостави на БФС подписка за свикване на извънреден изборен конгрес за президент през септември с имената на 1/3 от клубовете. След това част от представителите на отборите се оплакаха, че са били обект на натиск от страна на зоналните ръководители, които са поискали те да променят позицията си. 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (2)

Мимето

Мимето

30.08.2021 | 13:04

Това свекървата на Николета Лозанова ли е?

Отговори
4 3
3,14

3,14

30.08.2021 | 12:58

Протежетата на Боко веднага в ареста,иначе няма спасение от тази напаст!

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?