Следвайте ни

Президентът на Марица с позиция след срещата с Бербатов

viber icon

Собственикът на „Марица“ и кандидат за президент на БФС Христо Христов изрази позицията си след срещата с Димитър Бербатов на стадион „Марица“:

 

Приех идеята тази среща да се осъществи на стадион „Марица“, за да се види състоянието на базата. Подобни са условията и на другите клубове в аматьорския футбол, с малки изключения, а това трябва да се знае. На този стадион тренират и играят над 250 деца от школата на клуба, както и представителния тим. Радвам се, че тази среща се осъществи, смятам че тя бе ползотворна и за клубовете и за екипа на Димитър Бербатов. 

Аз не съм се отказал от моята кандидатура за президент на БФС. Но насрочен конгрес все още няма. Подкрепям Бербатов, както и всеки друг кандидат, който е против статуквото и който работи за насрочването на конгрес. Освен това част от идеите ни съвпадат.

Искам ясно да заявя, че независимо от нивото, в което се състезава „Марица“, за мен основен приоритет ще бъде аматьорският футбол, както и развитието на детско-юношеския футбол. Нужни са промени, това е видно за всеки.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?