Следвайте ни

Предлагат нов договор на Акрапович

Бруно Акрапович ще получи предложение за нов договор. Настоящият контракт на босненския специалист изтича в края на годината. Офертата ще стане факт след завръщането на клубния президент Христо Крушарски от Бразилия. Босът ще бъде в страната на кафето до 9 септември. Новината съобщи съветникът на Крушарски Чавдар Цветков.

"Ще му предложим нов контракт. Ние сме доволни от неговата работа. Той държи на дисциплината. Нямам информация някой клуб да иска Акрапович. Но ако има интерес към него, това е нормално. Конфликт с Акрапович не съм имал. Имали сме различни мнения. Но в името на общата цел се ражда истината. Аз винаги си казвам мнението.

Първата година на Акрапович беше страшно с идването на проби - може би 15-16 футболисти. Сега това сме го свели до минимум. Нормално е треньорът да иска да ги види. Сега отборът имаше основа. С привличането на Витанов и Жоро Илиев отборът е комплектуван. Трябват ни още един в средата на терена и универсален бек.

На един треньор трябва да му се даде шанс 2-3 години, за да се видят резултатите. При нас първите 2-3 месеца всяка седмица уволняваха Акрапович. Но собственикът застана зад него, имаше спокойствие и резултатите дойдоха.

Едната ни мечта свърши. Сега трябва да се концентрираме в първенството. Отборът изглежда много по-добре от миналата година. Амбициите ни са минимум в първата шестица“, коментира Цветков.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (1)

Сали

20.08.2019 | 22:36
0 0

Крушон трябва да е узкукал - ако го остави .

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?