Повикаха по спешност защитник на ЦСКА в национала

Националният селекционер Георги Дерменджиев, повика по спешност защитника Пламен Гълъбов. Той ще заеме мястото на Васил Божиков, който не бе пуснат от Слован Братислава за мачовете с Ейре и Уелс.

Ето какво пише сайтът на БФС: 

"Защитникът на ЦСКА-София Пламен Гълъбов бе повикан в състава на "А" националният отбор на България за предстоящите двубои срещу Република Ирландия (3 септември) и Уелс (6 септември). В лагера на нашите Гълъбов ще замени Васил Божиков, след като Слован (Братислава) се възползва от предоставената от ФИФА възможност клубовете да не пускат играчи в настоящия прозорец за мачове на националните отбори заради задължителния в някои държави карантинен период, който състезателите трябва да преминат след завръщане от двубоите за Лигата на нациите.

Българският национален отбор стартира подготовката си за предстоящите мачове вчера, 30 август, като селекционерът Георги Дерменджиев ще проведе традиционната си пресконференция в сряда, 2 септември, от 17:30 ч. в Амфитеатралната зала на НФБ "Бояна". Нашият състав приема ирландците на 3 септември от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски". 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?