Потвърдено! Бойко Борисов идва за рестарта на Колежа

Премиерът Бойко Борисов е  потвърдил  посещението си в Пловдив и утре  в 12 часа ще се срещне със собствениците на ПФК "Ботев". Очаква се да бъде даден старт за възобновяването на строителните работи на едноименния стадион.  Специално по този повод в града на тепетата пристига и министърът на спорта Красен Кралев, съобщи областният управител Здравко Димитров.

Губернаторът ще придружава Бойко Борисов през целия ден, тъй като в програмата на премиера е предвидено и посещението на Пловдивската духовна семинария. По-късно, но вече с министъра на културата Боил Банов премиерът ще разгледа археологическите разкопки на древната  могила "Малтепе" край Маноле.  

Ето и официалното съобщение от Ботев Пловдив: 

Уважаеми ботевисти,

Дългоочакваният от всички нас момент, касаещ възобновяването на строителните дейности на стадион „Христо Ботев“, настъпи!

Ръководството на ПФК „Ботев“ кани всички привърженици на клуба на официалната церемония, с която ще бъде даден старт на работата по спортното съоръжение.

Същата ще се проведе на 28.08 (сряда) от 12:00 часа в пространството пред Северната трибуна на стадиона откъм улица „Богомил“.

На събитието ще присъстват министър-председателят  Бойко Борисов, областният управител Здравко Димитров и кметът на град Пловдив Иван Тотев.

Церемонията ще бъде излъчена на живо в официалния инстаграм на ПФК "Ботев".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?