61

Попето влезе остро на Ясен Петров за режима и подмладяването

Халфът на Левски и бивш капитан на националния ни отбор Ивелин Попов влезе остро на бившия селекционер Ясен Петров. "Сигурен съм на 99%, че новият треньор Младен Кръстаич ще има по-добри резултати от Ясен Петров. Две квалификации гонехме подмладяване, изведнъж започнахме да гоним резултат. Тотално сбъркана политика и система. Едно време се пишеше за режима кой го нарушава. Базата е открита за всички, някой да отиде и да види за какво става въпрос при Ясен Петров.

За да си запази поста Ясен Петров и да не го изгонят след 8 месеца, а след 10, журналистите също имаха вина. Много неща се случваха в националния отбор и никой не задаваше въпрос, никой не питаше, а когато видя футболистите отвътре, разказват всичко. Ако се интересуват малко повече, може да излязат много неща. Не може да се изтъкват причини, че не са викали даден футболист, защото не бил достатъчно весел за колектива. Това момчето си го каза, но мина и замина.

Когато става въпрос за такива неща, не може да очакваме нищо. Аз 26 или 27 мача не играя за националния отбор и имаме 3 победи, едната е с Гибралтар. Последните мои 26 мача, не казвам, че само аз съм причината, но имахме 10-11 победи. Как при Петър Хубчев тези футболисти се класираха за бараж, а сега модерното е “подмладяване”, “дал съм шанс на 68 души”. Две квалификации гонехме подмладяване, изведнъж започнахме да гоним резултат. Тотално сбъркана политика и система", заяви Попето в актуално студио Дерби.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Цецо

Цецо

26.07.2022 | 07:21

Този "футболист" много го е яд на Ясен Петров, защото не го взе в национолния отбор.Ами как да те вземе като от повече от 50 мача нито един не си изиграл така,че да се запомним .

Отговори
3 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?