Локо започва с пет промени срещу ЦСКА 1948

Половин дузина болни играчи притесниха старши треньора на Локо (Пловдив) Бруно Акрапович преди днешния четвъртфинал за купата с ЦСКА 1948. 

Със сигурност за двубоя отпадат контузените Милош Петрович, Петър Витанов и вратарят Мартин Луков. Под рамката отново ще е Илко Пиргов, който пази при загубата с 0:2 от Берое в Стара Загора.

Очаква се Акрапович да направи някои промени по състава, като почти сигурно Момчил Цветанов ще седне на пейката, след като не бе на ниво в двубоя под Аязмото. Възможно е резерва да е и Лукас Масоеро.

Футболистът на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков уважи вчера поканата да гостува в СУ „Св. Паисий Хилендарски“ по случай предстоящия национален празник на България. Националът уважи тържеството на училището, като там той бе посрещнат от директора и организиторите.

Мартин Луков награди изявили се деца със специални грамоти, а след празника бе заобграден за снимки и автографи. Футболистът призова децата винаги да почитат героите на нашата страна и да продължат да поддържат жив българския дух.

Стана ясно, че "смърфовете" са се отказали от привличането на австралийския нападател Ели Бабал. Той изкара десетдневен пробен период, но не впечатли Акрапович. За последно Бабал е играл за тайландския Чайнхат, като през годините е бил викан в националния отбор на Австралия. Нападателят обаче не е убедил, че заслужава договор с Локомотив (Пловдив).

. С полет от Ботуша вчера пристигна  френският таран с конгоански корени Доминик Малонга. Очаква се той да бъде картотекиран, ако издържи медицинските тестове.

Мачът с ЦСКА 1948 е днес от 15 часа.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?