1553

Полиция обсажда "Лаута" за дербито на Пловдив

Ще гъмжи от полиция в района на Лаута заради футболната среща между Ботев и Локо. Пловдивското дерби ще се състои от 20.30 часа в събота.

Тогава, съгласно заповед на кмета на Пловдив, е забранена продажбата на алкохол на територията на  спортната зона. 

Преди, по време и след провеждане на дербито полицейските служители ще следят за недопускане на всякакви противообществеви прояви на територията на града. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на феновете за и от стадиона. В тази връзка е възможно да бъде въведено временно ограничение на движението по улиците около спортната зона, съобщиха за "Марица" от полицията в града под тепетата. 

За да бъде избегнато струпване,  зрителите могат да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 17 часа. На изградените КПП-та полицаите ще извършват щателни проверки, а при охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение.

Призовават се запалянковците да спазват стриктно разпорежданията на  служителите на реда. От полицията напомнят, че нарушителите ще бъдат санкционирани, при нужда и арестувани. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Фен

Фен

02.09.2022 | 13:24

Гледал съм Бонев,Хр.Колев,Садъков,Ераносян,Пашев,Костадинов,Вичев,Славков и т.н.Истинска наслада.Даже по едно време Марица имаше много симпатичен отбор.Баща ми ме водеше на мачове и бях щастлив.Сега не бих закарал сина си даже входа да е безплатен

Отговори
1 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

02.09.2022 | 10:21

много малко са ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ сега да ходиш на МАЧ на ЖИВО си е като РУСКА РОЛЕТКА защото агитките си имат водачи които ги насъскват към агресии боища чупене НЯКОГА ФУТБОЛЪТ бе ПРАЗНИК

Отговори
3 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?