61

Похвално! Попето, Балтанов и Конте зарадваха деца, лишени от родителски грижи

Футболисти на Ботев (Пловдив) се включиха в поредна благородна инициатива. Ивелин Попов, Лъчезар Балтанов, Антоан Конте и тим менижърът на тима Филип Филипов посетиха дом за деца, лишени от родителски грижи „Княгиня Мария Луиза“ в Пловдив. Визитата бе по случай 100-годишния юбилей на пансиона, а четиримата зарадваха малчуганите с подаръци. 

Присъствието на играчите на Ботев предизвика истинска еуфория сред всички деца, които засипаха с въпроси Попов, Конте и Балтанов. Сред снимки и автографи, тримата футболисти често отговаряха на питания във връзка с предстоящия полуфинал-реванш за Купата на България срещу ЦСКА в сряда на стадион „Христо Ботев“.

Попов, Балтанов и Конте се включиха и в демонстративен мач с децата на специалните игрища в пансиона. Оспорваната битка на терена предложи много сърцата игра и вълнуващи моменти, а победителят беше обявен след златен гол. 

Мачът срещу Славия, както и предстоящите две домакинства – срещу ЦСКА и срещу ЦСКА 1948 – ще преминат под знака на благотворителната кампания за Георги Маринов, в която жълто-черният клуб се включи заедно с фондация „Нощ на ангелите“. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?